22 juni: Denk groot, doe klein (en duurzaam) voor een circulaire bedrijfsvoering

SAVE THE DATE! De directie FHI (DJI), FM Haaglanden, het kenniscentrum Mission Zero van de Haagse Hogeschool en het programmateam Denk Doe Duurzaam nodigen alle rijksmedewerkers graag uit voor het kennisevent over duurzaam handelen, voor een circulaire bedrijfsvoering: Denk groot, doe klein (en duurzaam). Het event voor rijksambtenaren in de bedrijfsvoering en hun opdrachtgevers vindt plaats op de Haagse Hogeschool en is gratis toegankelijk.
 

Props van Denk Doe Duurzaam in groene plantenbak
Beeld: Valerie Kuipers

De opzet van de middag is om samen te ontdekken hoe we groot denken kunnen omzetten naar praktisch duurzaam handelen. Tijdens deze kennismiddag zijn er 8 workshops: 1 plenaire workshop en 7 keuzesessies. Lees hier meer over dit event. 

Logo's deelnemende organisaties aan Denk groot, Doe klein en duurzaam op 22 juni 2022. Dit zijn de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Haagse Hogelschool, FM Haaglanden en het programma Denk Doe Duurzaam