Contact

Heb je een vraag? Via dit formulier kun je een vraag stellen aan de redactie van DenkDoeDuurzaam.nl. Je krijgt binnen 1 werkweek reactie.

De redactie van Denk Doe Duurzaam neemt je vraag in behandeling. Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op je bericht te reageren en worden niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Tip: word lid van de LinkedIngroep Duurzame Bedrijfsvoering Rijksoverheid en laat je inspireren of vraag collega's om hulp!

Stel je vraag over duurzame bedrijfsvoering

* verplichte velden

Vul a.u.b. je achtergrond en de organisatie voor wie je werkt in, zodat wij jouw vraag goed kunnen behandelen.

Let op: de maximale bestandsgrootte is 5MB

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Je informatie wordt niet met derden gedeeld. Mocht een derde persoon je vraag beter kunnen beantwoorden, vragen we expliciet toestemming om je gegevens te delen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Zonder de gevraagde gegevens, zijn wij niet in staat om je te informeren over het antwoord op je vraag.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Je gegevens gebruiken wij om je vraag te beantwoorden, bij voorkeur door onze eigen medewerkers binnen de Rijksoverheid. We delen je gegevens uitsluitend met jouw toestemming aan een derde persoon die de vraag beter kan beantwoorden dan onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij je vraag hebben beantwoord worden je gegevens uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Word lid van de community!

Online zijn we natuurlijk ook actief. Hou jij je bezig met duurzame vraagstukken binnen de Rijksbedrijfsvoering? Word dan lid van de LinkedIngroep en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te missen. Deel de artikelen die je aanspreken in je eigen sociale media of die van je organisatie, met de hashtag #denkdoeduurzaam! Heb je zelf een idee voor een artikel, neem dan contact met ons op.

Ook MaatwerkvoorMensen is te volgen op LinkedIn en Twitter. Hun website staat vol met mooie artikelen, deel ze gerust!