Contact

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan het team van Denk Doe Duurzaam.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op je bericht te reageren en worden niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Denk Doe Duurzaam is bedoeld voor rijksambtenaren, andere overheden en bedrijven die aan de slag willen met verduurzaming van hun organisatie. Heb je daarover een vraag, dan krijg je binnen 1 werkweek reactie.

Heb je een andere vraag, dan kun je die hier stellen: Contact met de Rijksoverheid | Contact | Rijksoverheid.nl. Op acquisitie door bedrijven gaan wij niet in.

Stel je vraag over duurzame bedrijfsvoering

Vul a.u.b. je achtergrond en de organisatie voor wie je werkt in, zodat wij jouw vraag goed kunnen behandelen.
Let op: de maximale bestandsgrootte is 5MB
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Je informatie wordt niet met derden gedeeld. Mocht een derde persoon je vraag beter kunnen beantwoorden, vragen we expliciet toestemming om je gegevens te delen.

Akkoordverklaring(verplicht)

Word lid van de community!

Online zijn we natuurlijk ook actief. Hou jij je bezig met duurzame vraagstukken binnen de Rijksbedrijfsvoering? Word dan lid van de LinkedIngroep en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te missen. Deel de artikelen die je aanspreken in je eigen sociale media of die van je organisatie, met de hashtag #denkdoeduurzaam! Heb je zelf een idee voor een artikel, neem dan contact met ons op.

Ook MaatwerkvoorMensen is te volgen op LinkedIn en Twitter. Hun website staat vol met mooie artikelen, deel ze gerust!