06 september Grijp je kans en bekijk Beyond Zero in het Omniversum

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Omniversum, Den Haag

Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

Heb jij de vertoning van de film Beyond Zero in april dit jaar gemist? Niet getreurd, want op 6 september 2022 krijg je nogmaals de kans deze indrukwekkende film te bekijken!

Ray Anderson leidde vanaf de jaren ’70 een zeer vervuilende tapijtfabriek. Tot hij een boek las over de overbelasting van de aarde. Toeval? Of had een medewerker, die hem al eerder had gewezen op het belang van ‘het milieu’, het boek op zijn bureau gelegd? Het boek miste zijn uitwerking in ieder geval niet. Anderson raakte onder de indruk van zijn eigen impact op de aarde. Hij besloot dat zijn bedrijf, Interface, een schone toekomst moest krijgen. Vanaf dat moment streefde een speciaal eco dream team nog maar één doel na voor zijn bedrijf: beyond zero. Meer teruggeven aan de natuur dan je verbruikt, en wel zo snel mogelijk. Sinds 2021 is het zover: de tapijten van Interface nemen meer CO2 op dan hun productie aan uitstoot veroorzaakt. 
Met onder andere de film Beyond Zero wil het platform 100 Months To Change een miljoen professionals inspireren om een aanjager van duurzaamheid te worden in hun organisatie. Raak zelf ook geïnspireerd en kom naar de voorstelling op 6 september. Kaartjes en meer informatie vind je hier.