Throwback Tuesday: de zomerplaylist op Spotify!

Hij is er weer: de Denk Doe Duurzaam zomerplaylist op Spotify. Een duurzame lijst met zomernummers samengesteld door het team van Denk Doe Duurzaam. De warme weken van afgelopen tijd maken duidelijk dat er iets moet veranderen. Inspireer jouw omgeving tot actie en vul de lijst aan met jouw favoriete duurzame zomerhits!  

Een rivier slingert zich een weg door het vlakke land bij zonsopkomst.
Beeld: ©Richard Zomerdijk

De afspeellijst vind je hier of zoek op 'Denk Doe Duurzaam Zomerhits 2022'. Mis je jouw favoriete nummers rond het thema (sociale)duurzaamheid? Voeg dan zelf muziek toe aan de playlist. We gaan voor een optimistische zomermix van alle mogelijke muziekstijlen. Zo inspireren we iedereen om duurzaamheid op één te zetten.

Luister en geniet van de laatste weekjes zomer.