Circulariteit én SROI door het revitaliseren van kantoormeubilair

Circulaire dienstverlening combineren met inclusieve inzet? De succesvolle samenwerking tussen de categorie Werkplekomgeving, Gispen, het Facilitair Bedrijf Dienst Justitiële inrichtingen en In-Made laat zien dat het kan!

De fabriek van In-Made met medewerkers rondom een bureautafel.

In een interview voor Maatwerk voor Mensen vertellen Naima Jebbar (senior contractmanager bij de categorie Werkplekomgeving), Peter Holtrop (manager inventaris beheer DJI), Frank Becker (manager marketing en sales bij In-Made) en Robbert de Jonge (projectmanager bij Gispen) over hun succesvolle samenwerking.

Het revitaliseren van kantoormeubilair door gedetineerden leidt tot een prachtige win-win situatie die veel impact oplevert. De ketensamenwerking loopt inmiddels een tijdje en de eerste ervaringen zijn erg positief. Lees het interview om te zien hoe de verschillende partijen de samenwerking ervaren en hoe deze mooie praktijkcase veel impact oplevert!