Volg onze zomerplaylist op Spotify!

Er staat weer een (hete) zomer voor de deur. Dat het klimaat op hol lijkt geslagen, voelen we meer en meer. Dat het anders moet ook. Team Denk Doe Duurzaam maakte deze playlist voor op vakantie, om te inspireren tot actie. Toevoegen van je eigen duurzame, sociale en innovatieve nummers is mogelijk! Luister je mee?

Screenshot van de Spotify-playlist waarin hits van The Beatles, Xavier Rudd, Marvin Gaye, Cake, Jamiroquai, Jck Johnson, Talking Heads en Midnight Oil te zien zijn.

Volg hier de zomerse lijst op Spotify, of zoek op 'Denk Doe Duurzaam zomerhits 2021'. Mis je cruciale hits rond het thema duurzaamheid (met een knipoog natuurlijk)? Voeg dan zelf hits toe aan deze openbare playlist. We gaan voor een zomermix van allerlei muziekstijlen, met een flinke dosis optimisme. Zo houden we samen de moed erin. Wij wensen je een fijne vakantie!

Zomergroetjes van team DenkDoeDuurzaam.