De Staffing Groep en Between Staffing winnen Rijksbrede aanbesteding voor de inhuur van HR-professionals

HR-professionals voor de Rijksoverheid worden de komende 4 jaar ingehuurd door De Staffing Groep en Between Staffing. De bureaus wonnen de Rijksbrede aanbesteding voor het werven, pre-selecteren en ter beschikking stellen van flexibele arbeidskrachten voor tijdelijke inhuuropdrachten. Het Inkoop Uitvoering Centrum Bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat (IUC BV RWS) heeft deze opdracht namens en samen met 17 deelnemende rijksonderdelen gegund. Social return heeft een belangrijke plek gekregen in de overeenkomst.

Contract
©Unsplash

Succesvolle samenwerking

Ook het team van Between Staffing kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: ‘Onze doelstelling voor deze raamovereenkomst is het plaatsen van de beste kandidaat op het juiste moment en op de juiste plaats. Net zoals bij iedere samenwerking zijn wij erop gebrand om van de mantelovereenkomst een succes te maken.’

Lees ook het hele nieuwsbericht over de inhuur van HR-professionals.