Het Rijksvastgoedbedrijf wil verschil maken met de Innovatieagenda

De Rijksoverheid heeft grote ambities op het gebied van milieu, samenleving, economie en technologie. Om die ambities te realiseren is innovatie noodzakelijk. Daarom lanceerde het Rijksvastgoedbedrijf onlangs de Innovatieagenda. Deze agenda loopt door tot 2023 en hier staat welke innovatievragen prioriteit hebben. En welke nieuwe concepten, producten en diensten en samenwerkingsvormen in de toekomst naar verwachting nodig zijn.

Aanjaagrol

Het Rijksvastgoedbedrijf beheert een enorme hoeveelheid vastgoed. Daardoor kan het bedrijf het verschil maken in innovatie en vernieuwing in de gebouwde omgeving. De vijf belangrijkste innovatieopgaven die in de agenda worden genoemd zijn:

  1. Productieve werkomgeving
  2. Verduurzaming
  3. Digitale transformatie
  4. Samenwerken met de markt
  5. Gebiedssamenwerking
Innovatiekalender

Meer weten over de Innovatieagenda?

Benieuwd naar wat deze innovatieopgaven inhouden en hoe ze worden uitgevoerd? Lees de Innovatieagenda op de website van het Rijksvastgoedbedrijf.