11 april Community Day van Rijk Circulair

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Spark-gebouw in Amsterdam

Spark, Orlyplein 24, 1043 DP Amsterdam.

Op 11 april vindt de Community Day van Rijk Circulair plaats in het Spark-gebouw in Amsterdam. Om 9:30 uur kun je inlopen en duurzame koffie pakken, om 10:00 uur gaat de dag van start met Key Note Speaker Alycia Biekram.

Aanmelden kan via de mail van Rijk Circulair: Rijkcirculair@minienw.nl

De Community Day staat in het teken van nóg beter met elkaar samenwerken aan circulariteit. De rijksdoelstellingen op het gebied van circulair zijn immers fors en gaan alleen lukken als iedereen meedoet. De dag biedt inspiratie, kennisdeling en verbinding voor iedereen die lid is van de community en voor de collega’s die zij meenemen. Op de site van Rijk Circulair vind je alle informatie over wat er op het programma staat. En mocht je nog geen lid van de community zijn maar wel aangehaakt willen blijven, schrijf je dan meteen in.