02 november Presentatie Afvalverwerking en zorgzaam omgaan met grondstoffen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie CentreCourt Den Haag, Vergaderzaal 1

Maurice Goudsmith, categoriemanager Afvalzorg en grondstoffenmanagement bij de Rijksoverheid, maakt zich sterk voor circulair inkopen en het behoud van grondstoffen. In deze presentatie gaat hij in op afvalverwerking

In welke mate dragen onze rest(afval)stromen bij aan de afvalberg en op welke manier zijn wij als Rijk aan de slag om dit te reduceren? Wat kunnen we als Rijk doen aan de voorkant (inkoop) en de achterkant (verwerking bij Domeinen). Kunnen we als medewerkers een bijdrage leveren door ons gedrag te veranderen?

Inschrijving: via duurzaam@rvo.nl (49 plekken beschikbaar)