01 november Rondleiding DJI Duurzame Experience

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Leeuwarden

Angelique Cooijmans en Peter Holtrop geven op 1 november twee rondleidingen in de Duurzame Experience in Leeuwarden. Een van 10 tot 12 en een van 13 tot 15 uur. Wat zij vooral laten zien is wat het Facilitair Bedrijf DJI in samenwerking met leveranciers bereikt binnen de duurzame doelstellingen en SDG's. Met de experience maken zij het tastbaar. Angelique: “Wat je hier ziet is dat we elkaar echt nodig hebben voor de versnelling van duurzaamheid en dat er ook onderling mooie kansen liggen tussen de leveranciers en er ook al daadwerkelijk samenwerkingen zijn ontstaan. Enerzijds door een innovatief inkoopproces en anderzijds door hen samen te brengen op de experience”. Het gaat echt over de verbinding en de samenwerking maar vooral de menselijke factor. De experience kan een inspiratie  zijn voor iedereen die met duurzaamheid bezig is.

Aanmeldlink volgt. Wil je alvast meer informatie neem contact op met Angelique of Peter. Eerder was de DJI Duurzame Experience in Den Haag te bezoeken. Denk Doe Duurzaam schreef er dit artikel over.