01 november De kunst van het weglaten: Hoe verklein je je eigen vingerprint en elektronische afval?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Er gaat geen dag voorbij zonder alarmerende berichten in de media over de buitensporige groei van onze vingerprint. Als tegenhanger van onze voetprint, veroorzaakt onze vingerprint niet alleen tomeloos veel CO2 maar creëert ook een ongebreideld hoeveelheid aan elektronisch afval. Best lastig want in tegenstelling tot huishoudelijk- of bouwafval is elektronisch afval onzichtbaar. En wat je niet ziet, is lastig op te ruimen. Tijd om een uurtje stil te staan bij de vraag hoe je onzichtbaar elektronisch afval opruimt!
 
Opgeruimd staat netjes. Dit geldt ook voor jouw zakelijke vingerprint. In de webinar De kunst van het weglaten tijdens de Nationale KlimaatWeek gaan we digitaal opruimen. We bespreken de voordelen van opruimen en kijken hoe je vingerprint zo klein mogelijk kan houden.  Door middel van een challenge ga je direct aan de slag om jouw elektronisch afval niet alleen op te ruimen maar vooral te voorkomen. Voordeel? De kunst van het weglaten zorgt voor een kleine vingerprint.

Aanmelden kan via deze Webex link