30 oktober PBD, GFT, Rest: ga met FMHaaglanden in gesprek over afval

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Den Haag

Turfmarkt

Maandag 30 oktober 11:30 - 12:30
N36-05 Flevoland – zaal

De Resident*

Maandag 30 oktober 14:30-15:30.
De Muzenzaal 2-3 B-04.44.VZ
*deze fysieke bijeenkomst kun je ook online volgen via webex (Werkt de link niet: vergaderingnummer: 2742 595 9256. Wachtwoord: 4GvbdfcFH53)

Rijnstraat 8 (alleen bewoners Rijnstraat 8)

Dinsdag 31 oktober 12:30-13:30 uur
Ruimte: 02.D.075 Multi Purpose Room (MPR)

De Hoftoren

Woensdag 1 november 11:00-12:00
Lissabonzaal

Twijfel jij ook wel eens wat je in welke afvalbak moet gooien? Niet gek, want de afspraken per gemeente zijn verschillend en veranderen ook soms. Zo ook in onze Rijkskantoren. Per 1 januari verdwijnt bijvoorbeeld de afvalstroom voor wegwerpbekers.

Waarom scheiden we afval? Het doel is om ons afval als grondstof voor nieuwe producten te kunnen gebruiken. Zo besparen we CO2, energie én geld! Hiervoor zijn wel zuivere afvalstromen nodig, ook wel monostromen genoemd. Wat kan jij zelf doen? Welke rol speelt FMHaaglanden samen met onze verwerkers van de monostromen. Hoe motiveren we jou in het maken van de juiste keuze?

Tijdens deze sessie gaat Vincent Bouwheer, adviseur duurzaamheid bij FMHaaglanden, graag met jou in gesprek over het doel ‘Zero waste’ = geen afval!

Tijden en locaties

Je bent van harte welkom. Aanmelden voor deze bijeenkomsten is niet nodig. Zorg wel zelf voor toegang tot de locatie (bijvoorbeeld via Binnen zonder kloppen). Heb je vragen? Neem dan contact op met het Facilitair contactcentrum.