22 juni Lunchlezing True Pricing

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Meld je aan via: postbusduurzaamienw@minienw.nl.

Je ontvangt dan tijdig de link naar de online meeting.

Sinds februari loopt in het bedrijfsrestaurant van het Rijkskantoor op de Rijnstraat 8 in Den Haag een project met True Pricing. Dit project is geïnitieerd door cateraar ISS en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). True Pricing heeft tot doel een eerlijker beeld te geven van de werkelijke kosten van een product of dienst door alle verborgen sociale- en milieukosten zichtbaar te maken én in rekening te brengen. Dit kan consumenten helpen om beter geïnformeerde en duurzamere keuzes te maken.

Op donderdag 22 juni van 12:30 tot 13.30 uur geeft Michel Scholte, directeur en medeoprichter van True Price en Impact Institute, een lunchlezing voor Rijksoverheidscollega’s over dit onderwerp. Hij zal ons meenemen in de wereld van True Price en ingaan op een betaalbaar, toegankelijk, gezond en duurzaam voedselsysteem, hoe echte prijzen hier een sleutel toe kunnen zijn en hoe True Price in de praktijk werkt.
Natuurlijk zoomt hij hierbij ook in op het project van ISS en IenW op Rijnstraat 8. En licht hij toe hoe True Pricing zelfs kan werken als een middel om een bredere verduurzaming tot stand te brengen.

De lunchlezing is online. Ben jij benieuwd naar het verhaal van Michel? Meld je dan nu snel aan via: postbusduurzaamienw@minienw.nl.

Je ontvangt dan tijdig de link naar de online meeting.

Lunchlezing True Pricing