17 maart Masterclass bedrijfsvoering

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Rijksacademie Den Haag, Zeestraat, 2518 AA

De Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering (RAFEB) organiseert in maart en april de masterclass bedrijfsvoering voor managers. De masterclass bestaat uit vier vrijdagmiddagen: 17 maart, 24 maart, 31 maart en 7 april.

De masterclass gaat in op prioritaire thema’s van de strategische agenda 2022 ter vergroting van de realisatiekracht van de rijksbrede bedrijfsvoering. Deze prioritaire thema’s zijn gekoppeld aan de grote opgaven voor de Rijksoverheid die voortvloeien uit het Regeerakkoord ‘Omzien naar elkaar, vertrouwen in de toekomst’. 

Ook dit jaar verzorgt het rijksbrede programma Denk Doe Duurzaam een lesdag. Deze dag heeft als centrale vraag: Wat kan ik als manager doen om de bedrijfsvoering van het Rijk verder te verduurzamen? Meer informatie & inschrijven vind je hier