10 mei Schrijf je nu in voor 10 mei: Open Inkoop in Beeld: samen bouwen aan een inkoopplatform

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De meeste duurzaamheid bereiken we door samen te werken met de markt. En bij samenwerking hoort openheid en goede informatie. Over hoe we die duurzaamheid voor ons zien, welke duurzame en sociale effecten we daadwerkelijk bereiken en wat we van de markt verwachten.

Eén van de 13 actiepunten uit het Actieplan Open Overheid 2020-2022 waarmee de Rijksoverheid aan een goed functionerende democratie wil blijven werken, is het realiseren van Open Inkoop, een Contract Register. Doel is: een betere inkoop met meer impact en een eerlijke marktwerking door te bouwen aan een contractregister, een open inkoopplatform, én aan de dialoog dus tussen Rijk en burgers, belangenorganisaties en bedrijven. Benieuwd?

Op maandagmiddag 10 mei brengen we van 16.00 – 17.30 uur Open Inkoop in beeld tijdens het gelijknamige talkshowevent Open Inkoop in Beeld: samen bouwen aan een inkoopplatform. Je bent van harte uitgenodigd!

Pak je goede stoel en schuif online aan tafel bij Siep Eilander (voorzitter NEVI); Serv Wiemers (directeur Open State Foundation); André Weimar (Chief Procurement Officer Rijksoverheid); Fredo Schotanus (hoogleraar Publieke Inkoop); Adriana Homolova, onafhankelijk freelance datajournalist en Wout Groeneveld, senior manager commercial operations bij CANON.

Meer informatie en inschrijven