07 oktober Online congres Innovatiegericht Inkopen: Leren van elkaars werelden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De publieke sector staat voor grote maatschappelijke opgaven. De oplossing ligt vaak in innovatieve oplossingen die overheden samen met de markt ontwikkelt. Maar hoe je dat? In deze online sessie leer je meer over innovatie in de inkoop rond grote opgaven als CO2-reductie, circulaire economie, digitalisering en veiligheid.

Programma

Hoe komt een innovatieve samenwerking uiteindelijk tot stand? Een paneldiscussie bespreekt het thema innovatiegericht inkopen. Daarna kunnen deelnemers kiezen uit een aantal online deelsessies met inspirerende casuïstiek en sprekers uit bouw, GWW en daarbuiten. Door van elkaar te leren en elkaar te inspireren kunnen we meters maken. Meer informatie over de sessies vind je z.s.m. op de congrespagina op pianoo.nl.

Doelgroep

Ieder die betrokken is bij innovatiegericht inkopen, zowel aan de kant van overheid als bedrijfsleven. 

Deelname en aanmelden

Deelname aan het congres is kosteloos. Aanmelden kan nu al via het online aanmeldingsformulier. Zodra u zich aan kunt melden voor de deelsessies, ontvangt u hiervoor en bericht. Na aanmelding ontvangt u informatie en links die u toegang geven tot het online congres.

Initiatiefnemers

Het online congres Innovatiegericht inkopen wordt georganiseerd door PIANOo, CROW, ProRail en Rijkswaterstaat.