Grafische ontwerpen voor bijeenkomsten

Een goede manier om de duurzame, sociale en innovatieve transitie in je organisatie en daarbuiten meer te laten leven, is door bijeenkomsten te organiseren. Zorg daarbij altijd voor een goede, deskundige begeleider en haak aan bij wat de deelnemers interesseert, bijvoorbeeld hun vakexpertise of de inhoud van hun werk.

De middelen hierboven hebben we ontworpen om op bijeenkomsten in te zetten, eventueel na aanvulling door een vormgever of DTP’er van Xerox. Hou je daarbij aan de rijkshuistijl en de bij de rijksoverheid geldende raamcontracten. Je kunt voor bijeenkomsten ook de middelen van de tentoonstelling gebruiken, zoals de fotobooth, de thermometer of de expo. De set bestaat uit:

Kubussen Denk Doe Duurzaam
  • Powerpointpresentatie (zie boven), die is leeg; je kunt hier zelf tekst en beeld aan toevoegen;
  • Grafische ontwerpen voor houten kubussen, waarmee je een achterwand kunt opbouwen en waar je op kunt zitten (talkshow, gesprekjes). Stuur ons een mail als je de .ai en .eps bestanden met tips voor een duurzame productie wilt ontvangen. Zelf hebben wij ze laten maken van ecoplex.
  • Grafische ontwerpen voor het Ambitiespel, dat bestaat uit een kleed van het Ambitieweb (met themakaartjes), pionnen en spelregels. De blauwe spelregels zijn bedoeld voor het spel op organisatieniveau. Het spel helpt je om voor jouw organisatie concreter te maken wat de ambitie is en hoe die gerealiseerd wordt. Stuur ons een mail als je de .ai en .eps bestanden met tips voor een duurzame productie wilt ontvangen. Zelf hebben wij het kleed laten maken door www.MijnBuuf.nl met garen van oud textiel. De bordjes en spelregels zijn van duurzaam papier en de pionnen van 18 mm Ecoplex, beschilderd met lak op waterbasis.
Spel Ambitiewebkleed

Het Ambitiespel