100% zero-emissie bevoorrading voor de Rijksoverheid, gemeente Den Haag en Haagse bedrijven

Minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties opende op donderdag 23 januari 2020 feestelijk een nieuwe logistieke hub in Den Haag. Dat deed hij samen met Liesbeth van Tongeren wethouder Duurzaamheid en Energietransitie en diverse Haagse bedrijven. Vanuit deze stadshub worden zakelijke goederen gebundeld én met 100% zero-emissie voertuigen afgeleverd bij diverse kantoorpanden in de stad. Daarnaast worden ook afvalstromen efficiënter afgevoerd. Het aantal verkeersbewegingen neemt daardoor af, wat de veiligheid en de bereikbaarheid van de binnenstad vergroot. Ook sociale doelen worden ondersteund: bij de hub werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer in het artikel van Den Haag FM.